روغن آووکادو

روغن آووکادو

سالم ترین روغن پخت و پز در اطراف

میانگین نظرات

خرید یا فروش این کالا؟

آیا می خواهید این کالا را بخرید یا بفروشید؟

با ما تماس بگیرید با شماره تلفن رایگان 1-800-851-9269, به ما ایمیل بزنید یا روی دکمه های زیر کلیک کنید


این کالا را بخرید فروش این کالا


مشخصات کالا

روغن آووکادو (لاتین: Persea americana) روغن یک روغن خوراکی است که از میوه آووکادو استخراج می شود. روغن آووکادو به عنوان یک ماده در بسیاری از ظروف مورد استفاده قرار می گیرد ، اما بیشتر به عنوان روغن پخت و پز استفاده می شود. همچنین ممکن است در مواد آرایشی نیز مورد استفاده قرار گیرد ، جایی که اعتقاد بر این است که برخی از خاصیت ترمیم کننده و مرطوب کننده دارند. خود آووکادو ، از درختی است که به عنوان عضوی از خانواده گیاهان گلدار لوراسا طبقه بندی می شود. آووکادو میوه گیاه است و یک توت واحد است که شامل یک دانه بزرگ است. درخت آووکادو به طور معمول بزرگ است و حاوی برگهای دایره ای روی نوک شاخه ها است. پس از کاشت درختان آووکادو ، 4-6 سال طول می کشد تا میوه تولید شود ، اما گیاهان یکپارچه ممکن است طی دو سال محصولات طبیعی را تحویل دهند.

درختان آووکادو به بهترین وجه در آب و هوای گرم و آفتابی و در خاک های هوادهی شده و سست رشد می شوند. روغن آووکادو عموماً با بریدن و سرد کردن آووکادو ، بعد از گرم کردن و خشک کردن محصول ، آن را خمیر و خشک می کنید.

تاریخ نشان می دهد که آووکادو در حدود 6000 سال قبل از میلاد در مکزیک جنوب مرکزی سرچشمه گرفته است. آووکادو در فرهنگهای پیش از اسپانیا بسیار ارزشمند بود و پس از استعمار توسط فاتحان اروپایی به سایر نقاط جهان معرفی شد.

آیا مشخصات شما یا خارج از انبار نیست؟

آیا ما موجودی نیستیم یا موجودی ما با شرایط خاص شما مطابقت ندارد؟

برای تهیه نیازهای خرید یا فروش خود از این کالا برای ما استفاده کنید. با ما تماس بگیرید با شماره تلفن رایگان 1-800-851-9269, به ما ایمیل بزنید یا روی دکمه زیر کلیک کنید


کالای خود را تهیه کنید

دسته بندی

آمار

نمایش 172
0 رتبه بندی
0 مورد علاقه
0 اشتراک گذاری